McDonald’s a inaugurat un nou restaurant la Timişoara, în incinta Iulius Mall

0
3114

McDonald’s România se extinde astăzi prin deschiderea unui nou restaurant la Timişoara, în incinta Iulius Mall. Este al patrulea restaurant al lanţului american din Timişoara şi locaţia cu numărul 73 din ţara noastră.

Noul McDonald’s aflat în Iulius Mall Timişoara oferă 40 de locuri de muncă şi are un program de luni până duminică între orele 10:00 şi 22:00. McDonald’s are restaurante în 21 de oraşe din România şi vine în întâmpinarea a 200.000 de clienţi în fiecare zi. Noua locaţie din Timişoara a fost deschisă în urma unei investiţii de 2.6 milioane de lei şi a creat 40 de locuri de muncă.

Se bazează pe conceptul „Experience of the Future”, care implică pregătirea produselor pe loc şi comandă folosind un pupitru interactiv. McDonald’s are planuri mari pentru România în continuare, intenţionând să mai deschidă 6 restaurant până la final de an. Timişoara se numără printre primele oraşe din ţara care au întâmpinat franciza la noi, cu peste 20 de ani în urmă. Este şi al doilea oraş în care Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald’s a construit o Casă Departe de Casă, pentru familiile ce au copii internaţi pe termen lung la spitalul Louis Turcanu.

Revenind la noul restaurant din Timişoara, pentru a sărbători deschiderea, McDonald’s are o ofertă specială: între 12 şi 14 octombrie clienţii care cumpără un Big Mac, McChicken sau o porţie medie de cartofi primesc încă un produs de acest tip din partea casei.