Popeyes deschide primul restaurant din Ploiești; Unde se află acesta?

0
324

Lanțul de restaurante cunoscut pentru puiul prăjit cu arome, cartofi cajun, biscuits și sos NOLA continuă expansiunea în România. De data aceasta, Popeyes se apropie de București, urmând să inaugureze o unitate în Ploiești, săptămâna viitoare.

Ultimele deschideri de restaurante au avut loc în Pitești, Craiova și Buzău, iar acum Popeyes își deschide primul restaurant din Ploiești. Acesta va fi al patrulea oraș din România unde Popeyes își stabilește prezența, în afara Capitalei. Deschiderea oficială va avea loc vinerea viitoare, pe 4 octombrie 2024, în zona food court-ului din cadrul centrului comercial AFI Ploiești.

Popeyes își consolidează astfel prezența în România și continuă să crească și la nivel internațional, deținând peste 4600 de restaurante în întreaga lume. Lanțul a ajuns în România în 2022, deschizând inițial 6 restaurante în București. Recent, s-a extins în afara Capitalei, în Pitești, Craiova și Buzău.

Cei care vor trece pragul restaurantului la deschidere se vor putea bucura de pui crocant și preparate precum sandvișuri cu pui, cartofi cajun, pui à la Popeyes, aripioare picante sau fâșii din piept de pui. De asemenea, sosurile renumite, precum NOLA, Bayou Buffalo, Bold BBQ și Mardi Gras, vor fi disponibile.

Produsele din pui pot fi comandate atât în varianta picantă, cât și nepicantă. La deschidere, participanții vor avea parte de un concert cu muzică tradițională din New Orleans.