KFC Smart Menu este acum disponibil în toată ţara, de la 12.9 lei

0
50814

KFC vine în întâmpinarea lui 2018 cu o nouă ofertă, relansând faimosul Smart Menu. Pe lângă faptul că acest meniu ajunge în toată ţara, primeşte şi o versiune nepicantă, pentru cei care preferă gustul dulce în loc de picant.

Clienţii KFC pot opta pentru 3 variante din gama Smart Menu: Smart Menu (picant sau nepicant), Smart Menu Plus (picant sau nepicant) şi Smart Bucket, toate cu preţ special. În plus, KFC a lansat şi platforma Smart Jobs, cu ajutorul căreia fanii se pot înscrie pentru a avea o experienţă inedită. Practic, cine alege o activitate poate câştiga un premiu, precum o vacanţă la plajă în Tenerife.

Alte premii sunt vouchere Smart Menu, kit-uri KFC şi multe altele.

Revenind la Smart Menu, aflaţi că până la 8 martie 2018 KFC va readuce în restaurantele din toată ţara această ofertă, la preţul de 12.9 lei. Un Smart Menu Picant spre exemplu va aduce 3 Hot Wings, două Crispy Strips, o porţie mică de cartofi prăjiţi, sos la alegere, dar şi o răcoritoare. Smart Menu cel nepicant include o bucată de pui Kentucky, 3 Fillet Bites şi o porţie mică de cartofi prăjiţi, plus sos la alegere şi răcoritoare.

Smart Menu Plus combină două Crispy Strips şi 5 Hot Wings în varianta picantă, cu o porţie medie de cartofi prăjiţi, un sos de usturoi şi o răcoritoare. Versiunea nepicantă include o bucată de pui Kentucky, 5 Fillet Bites, o porţie medie de cartofi prăjiţi şi un sos de usturoi, dar şi o răcoritoare. Smart Bucket pune la bătaie două bucăţi de pui Kentucky, 4 Crispy Strips şi două porţii medii de cartofi prăjiţi.