Burger King se extinde în Pitești, cu al doilea restaurant din localitate; Aveți oferte speciale azi!

0
339

Burger King a deschis astăzi, 9 octombrie, al doilea restaurant din Pitești și are și oferte speciale cu ocazia acestei deschideri. Astfel, primii 100 de vizitatori care trec pragul său primesc un burger Whopper din partea casei.

Noul Burger King se află în cadrul Pitești Shopping Park și include o linie Drive-Thru, oferind extra flexibilitate clienților. Pe lângă oferta cu Whopper gratis, clienții se bucură și de o ofertă specială la înghețată, la doar câțiva lei. Pe lângă faimoșii burgeri cu vită, BK a început să aibă tot mai multe preparate plant-based, dar și opțiuni cu pui. Platforma King Deals oferă combinații excelente ca preț, pentru orice buzunar.

De asemenea, folosind aplicația Burger King România, clienții pot accesa cupoane exclusive și beneficia de oferte speciale direct de pe telefon. Cu aplicația, ei pot găsi rapid restaurantul Burger King cel mai apropiat și primi acces la meniul complet, cu tot cu informații nutriționale, alergeni, calorii și ingrediente.

Primul Burger King din Pitești se află în Argeș Mall, pe Strada Tudor Vladimirescu 37. Pe ei îi găsiți și pe aplicatii de food delivery, cu apreciatele meniuri Lord Pepper, cu sos special de iaurt și piper. Și încă persistă preparatele Crunch, cu pui pane crocant, sau în varianta cu vită, sau plante la grătar.