Dacă ai tot visat la o friteuză cu aer cald sau la un multicooker care „gătește singur”, Flanco are o campanie care merită pusă pe lista de cumpărături serioase. Brandul Ninja, deja popular printre pasionații de gătit, are o selecție bună de aparate reduse cu 15%, direct în coș, cu codul 15EXTRA. Oferta e valabilă în limita stocului, iar livrarea este gratuită. Produsele sunt potrivite pentru cine vrea să gătească mai rapid, mai sănătos și cu mai puțină bătaie de cap.
Ce aparate Ninja sunt în ofertă
Am selectat câteva aparate care ies în evidență, atât prin preț, cât și prin funcțiile pe care le oferă. Toate sunt în stoc și pot fi comandate direct de pe site-ul Flanco, cu reducerea aplicată în coș.
Multicooker Ninja Speedi 10in1 ON400EU
Cu 10 funcții esențiale (air fry, aburire, coacere, slow cook), perfect pentru gătit complet în 15 minute. Vas de 5,7 litri, ideal pentru familii. Preț: 849 lei cu „15extra”.
Friteuză cu aer cald Ninja Double Stack SL300EU
Două sertare mari pentru gătire simultană. Pregătești carne, garnituri și deserturi fără strop de ulei. Are 6 funcții și capacitate de 7,6 litri. Preț: 807 lei
Multicooker Ninja Foodi 7in1 OP300EU
7 funcții într-un singur aparat: prăjește, gătește sub presiune, coace și menține cald. Vas de 6 litri, potrivit pentru mese mari sau porții în avans. Preț: 934 lei
Friteuză cu aer cald Ninja AF300EU
Două zone independente de gătit, 6 programe presetate, 7,6 litri capacitate totală. Perfectă pentru familii ocupate și mese rapide. Preț: 764 lei
Cuptor electric Ninja Foodi 8in1 SP101EU
Compact, dar versatil: air fry, prăjire, pizza, toast, deshidratare și altele. Are 10 litri și design de blat, ușor de integrat în bucătărie. Preț: 1180 lei
Friteuză cu aer cald Ninja AF160EU
Gătit crocant fără ulei, cu 6 funcții și capacitate de 5,2 litri. Ideală pentru cartofi, aripioare, legume sau chiar deserturi. Preț: 551 lei
Friteuză cu aer cald Ninja AF100EU
Model de bază, dar eficient: 4 funcții, 3,8 litri și control simplu. Perfectă pentru porții mici sau uz zilnic. Preț: 364 lei
Blender portabil Ninja BC151EUNV
Portabil și puternic, cu lame BlastBlade și tehnologie Ninja Blast. Pregătește smoothie-uri, shake-uri sau piureuri oriunde te afli. Preț: 296 lei
Pentru cine e oferta?
Pentru oricine vrea să gătească mai eficient, cu mai puțin ulei și mai puțin efort. Gospodinele ocupate, părinții care vor cine rapide, gurmanzii pasionați de aparatură nouă – toți pot profita de reducere. Ninja e genul de brand care livrează exact ce promite: rezultate rapide și consistente, cu opțiuni pentru aproape orice fel de rețetă.
Dacă ai de gând să faci un upgrade în bucătărie, acum e momentul. Promoția e clară: -15% în coș cu codul „15EXTRA”, livrare gratuită și retur fără costuri în 45 de zile.