În sezonul de toamnă-iarnă 2018 o serie de restaurante noi şi lanţuri de livrare de mâncare au ajuns la Oradea şi ne-am gândit să facem o recapitulare a lor. E vorba despre Pizza Hut Delivery, Noodle Pack şi Spartan.
Pizza Hut se află de 3 ani în Oradea şi a extins disponibilitatea serviciilor sale prin lansarea lui Pizza Hut Delivery. Prima unitate deschisă în Oradea se află în incinta Lotus Retail Park. În meniu se află paste, pizza, salată, dar şi bruschette. Există şi oferte speciale pentru pizza, precum Movie Night, Party Menu sau Pizza & Pasta Mix.
Noodle Pack este o altă noutate în oraşul vestic, aducând o experienţă culinară asiatică, bazată pe Noodles. Acestea sunt pregătite în faţa clienţilor, iar în meniu se află supă picantă, pacheţele de primăvară şi puteţi alege între noodles vegetarieni sau cu carne. Există şi Noodle cu creveţi, ton, raţă, vită, crispy picant şi Orange Chicken.
Sunt şi Smart Pack-uri Crispy, Shanghai şi Vegetarian, cu pacheţele de primăvară cu sos de legume şi sos cu susan.
Spartan a deschis de asemenea prima locaţie în Oradea, inaugurarea având loc săptămâna viitoare în incinta Lotus Retail Park. Restaurantul e pe bază de bucătărie grecească, cu souvlaki, gyros, salate din ingrediente proaspete şi sosuri variate. Ultimul debut local este cel al lui Vezuv, un restaurant cu pizza gourmet care debutează în această lună. În 2019 se va deschide un local Black Wolf, bazat pe gastronomia italiană în mallul Lotus Retail Park.