5 to go primeşte un premiu European Coffee Awards; Radu Savopol, cofondator a fost premiat

0
267

România se întoarce acasă cu premii de la gala European Coffee Awards. Radu Savopol, cofondator 5 to go a fost desemnat câştigător şi asta la categoria Outstanding Contribution to the European Coffee Industry.

Astfel se obţine o nouă confirmare a impactului adus de strategia antreprenorială a 5 to Go. E o strategie inovatoare şi nu doar la nivel local, ci şi internaţional. La acelaşi eveniment 5 to go a primit nominalizare la categoria Best Coffee Chain in Central/Eastern Europe.

Gala European Coffee Awards este organizată de către Allegra Insights, o agenţie importantă de cercetare din Marea Britanie. Trebuie spus şi că aceste premii sunt printre cele mai prestigioase din industria ospitalităţii, care promovează şi celebrează excelenţa companiilor cu evoluţie şi rezultate spectaculoase. Gala reuneşte an de an lideri de top din această industrie, iar câştigătorii sunt desemnaţi în urma unei analize riguroase realizate de o echipă de experţi analişti şi cercetători.

Recunoaşterea vine într-un an dificil şi plin de provocări la nivel global. Această recunoaştere vine după ce pe 22 noiembrie 5 to go şi-a adjudecat mai multe trofee în cadrul Horeca Awards, gala realizată de Horeca Insight Magazine. Acolo a luat premiul 1 şi premiul publicului pentru cea mai bună cafenea/ceainărie, premiul 1 pentru Omul Anului în HoReCa, Radu Savopol şi premiul 3 pentru cel mai bun barista, Laurenţiu Sava.

Alţi doi traineri 5 to go au fost nominalizaţi în top 5 barista din România.