PAUL a lansat o gamă nouă de eclere în ediţie limitată: 3 sărate şi 3 dulci

589

Lanţul de brutării PAUL a anunţat extinderea sortimentului de eclere, odată cu introducerea a 6 noi mixuri dulci şi sărate, în ediţie limitată. Marea noutate e de fapt seria de 3 noi tipuri de eclere sărate.

Aflaţi şi că până la sfârşitul anului, clienţii care achiziţionează oricare două eclere din colecţiile dulci sau sărate vor primi din partea casei un al treilea, cu valoare mai mică. Ştiu, ştiu, vă intriga ideea de ecler sărat, dar credeţi-mă că merită. În general un ecler e cunoscut mai mult ca un desert, dar ingeniozitatea franceză ne-a adus aici.

PAUL a lansat în urmă cu 6 ani o colecţie de eclere sărate, realizate din mixuri de ingrediente sofisticate. Acum le readuce în actualitate, iar clienţii se pot bucura de gusturi inedite din gama Collection Salee, care include 3 variante noi:

• Eclair Prosciutto (Ecler cu prosciutto, roşii, cremă de brânză cu pesto şi rucola)
  • Eclar Camembert (Ecler cu camembert, dulceaţă de smochine şi nuci)
  • Eclair Saumon (Ecler cu somon afumat, cremă de brânză cu lămâie şi merişoare confiate)

Pentru cei care preferă o gustare dulce, PAUL propune 3 noi sortimente în ediţie limitată din Cllection Sucree:

• Eclair Noix de Coco (Ecler cu cremă de cocos cu migdale caramelizate şi glazură din ciocolată cu cocos)
  • Eclair Pistache Framboise (Ecler cu cremă de fistic şi mascarpone, cremă cu cacao şi zmeură)
  • Eclair Caramel Sale (Ecler din cremă cu caramel searat şi glazura din sos cu caramel)

Mai sunt şi sortimentele clasice, adică Eclair Vanille (ecler cu cremă de vanilie), Eclair Chocolat (Ecler cu cremă de ciocolată) şi Eclair Cafe (Ecler cu cremă de cafea).