Burger King deschide un restaurant nou în Arad; Unde se află?

0
523

Burger King se extinde în vestul ţării şi anunţă deschiderea unui nou restaurant în Arad. Acesta a fost inaugurat pe 1 noiembrie 2023 şi este situat în AFI Arad, având un spaţiu de servire generos şi cu opţiunea de refill pentru băuturi răcoritoare.

Echipa restaurantului este formată din 35 de angajaţi. Această inaugurare vine după deschiderile din Galaţi, Timişoara, Sibiu, Craiova şi Bucureşti. Cu ocazia deschiderii primii 100 de clienţi ai restaurantlui din AFI Arad au primit gratuit un burger whopper. De asemenea, pe parcursul zilei de 2 noiembrie, oricine a trecut pragul noului restaurant a putut cumpăra 2 burgeri Whopper cu doar 29 de lei.

În octombrie 2023 Burger King a sosit în mall-ul Plaza din Bucureşti, asta după ce tot în octombrie a deschis un nou restaurant în Craiova. În septembrie deschidea prima unitate din Sibiu. Am intrat de curiozitate pe site-ul Burger King România să văd ce preparate noi mai au şi am rămas şocat de cât de multe sunt plant-based. Au plant based Cheeseburger, Whopper, nuggets, Royale şi Hamburger. Înainte erau doar Nuggets şi whopper, deci alternativele la carne se extind.