McDonald’s România a anunţat astăzi lansarea serviciului de McDelivery, serviciu de livrare a mâncării la domiciliu, prin serviciile celor de la FoodPanda. Deocamdată serviciul se aplică doar în zona Plaza România, Bucureşti, deci undeva pe Bulevardul Timişoara şi zona Lujerului deduc eu.
Din ce ştiu, McDonald’s livra local şi în zona Victoriei şi Aviaţiei de câţiva ani, deşi nu am auzit pe nimeni să fi povestit „cum a fost comanda la Mc la birou”. Jumătate din amuzamentul de la Mac e atmosfera de acolo, cred eu, deşi uneori se poate face o coadă infernală. Comanda se realizează prin verificarea dacă adresa se afla în aria de livrare, apoi alegeţi produsele şi apoi un curier livrează totul.
Printre produsele care se pot comanda se numără sandwichul Big Tasty sau Big Mac, dar şi porţii de cartofi prăjiţi sau cafele şi deserturi. Sistemul nu pare a fi funcţional încă pe site-ul McDonald’s, pentru că am completat acea bară de adrese, fără să se întâmple nimic. Am intrat pe FoodPanda în schimb şi am găsit McDonald’s România în zona Plaza, cu comanda minimă de 35 de lei.
Am înţeles că ar fi şi o taxă de livrare de 7 lei, iar perioada de livrări este de luni până duminică de la 10 la 22:30. Puteţi comanda orice conform aplicaţiei FoodPanda, de la menuri Happy Meal, la sosuri, salate, rondele cu brânză sau plăcinte cu mere şi vişine. Preţurile sunt la fel ca la restaurant. Timpul estimat de livrare este de 20 de minute pentru arealul Plaza România.