Mega Image va deschide un restaurant Mega Apetit în Plaza România

0
5001

Sunt sigur că aţi remarcat în ultimul an disponibilitatea tot mai largă a produselor Mega Apetit în magazinele Mega Image. E vorba despre o gamă de produse marcă proprie Mega Image, practic mâncare gătită fix ca acasă şi gata de servire. Ei bine brandul Mega Apetit va avea asociat şi un restaurant în curând.

Am descoperit mulţumită unei postari realizate de Victoria Giorgiana faptul că Mega Image pregăteşte inaugurarea unui restaurant în Plaza România, mall din Bucureşti aflat în zona Bulevardului Timişoara. Debutul oficial al brandului Mega Apetit a avut loc în decembrie 2016, propunând sandwichuri, aperitive, ciorbe, supe, ba chiar şi dulciuri şi mâncăruri tradiţionale.

Aceste produse rivalizează cu cele „Merinde Urbane” de la Angst sau cele marca Fru-Fru, care au început să se găsească mai rar la Mega Image, fiind promovate mai intens cele Mega Apetit. În afară de aperitive, sandwichuri, salate şi ciorbe, există şi o secţiune specială „Mega Apetit by Chefs”, unde vom găsi feluri de mâncare ceva mai complexe, cu endorsementul unor Master Chefi locali.

Chef Joseph Hadad ne propune o salată de cartofi cu mazăre şi muştar sau o salată marocană de morcovi. Chef Alex Iacob a pregătit un cheesacake cu ciocolată albă, iar Chef Sorin Bontea are sub numele sau o salată de paste cu anşoa, anghinare şi roşii uscate, plus sarmale cu carne de raţă şi curcan. Încă nu ştim cum va arăta restaurantul, dar mă aştept la un look tradiţional.

Găsiţi aici toate produsele Mega Apetit.

via Victoria Giorgiana