Exact când credeam că le-am văzut pe toate, am văzut un episod horror din MasterChef Spania. Acolo cineva s-a prezentat cu un preparat oribil în faţa juraţilor, care mai aveau puţin şi o băteau pe concurentă. Despre ce e vorba aflaţi mai jos.
Saray Carillo a prezentat o pasăre întreagă, nejumulită şi doar moartă şi negătită în farfurie. Era acoperită aproape ironic cu roşii cherry, pe un pat de ceapă. Saray a avut ca sarcină să gătească o potârniche, dar a dat chix rău de tot. Concurenta recunoscuse că îi este frică să umble cu păsări, aşa că nici măcar nu s-a atins de „cadavru”. Aparent Saray a considerat că juriul a avut ceva cu ea, alegând să îi dea o pasăre de gătit şi a făcut asta în semn de protest.
Así ha sido la expulsión de Saray en el cuarto programa de #MasterChef 8 https://t.co/5KB3O2GWnE pic.twitter.com/PYvzC9D0oq
— MasterChef (@MasterChef_es) May 4, 2020
Evident concurenta a fost dată afară imediat din concurs, iar juraţii au numit includerea sa în MasterChef „o greşeală”. Momentul s-a viralizat imediat pe Internet, aşa cum era de aşteptat. Am văzut sesiuni gătit cu aur, cu fructe exotice, cu fructe de mare aproape vii, dar niciodată aşa ceva. Cred că dacă era Gordon Ramsay acolo făcea apoplexie sau scotea o mitralieră. Nu pot să nu fiu curios şi cu ce altceva a mai supărat-o juriul pe fata de 27 de ani…
În aceste momente mi se face dor de Master Chef-ul de la noi.