Auchan deschide restaurantul La Masă Obor, cu o suprafaţă de 280 de metri pătraţi

0
364

Auchan Retail România a inaugurat pe 13 mai primul restaurant “La Masă” din Bucureşti, în incinta centrului comercial Bucur Obor, o destinaţie binecunoscută a Capitalei, în special pentru iubitorii de mici. Noul restaurant are o suprafaţă la interior de 280 de metri pătraţi şi acesta este un concept propriu Auchan.

Este gestionat de o echipă din 30 de angajaţi şi are o capacitate de peste 160 de locuri, oferind clienţilor o gamă variată de preparate. E vorba despre peste 150 de preparate tradiţionale şi fast food. Toate acestea la un preţ atractiv, pentru publicul larg. Veţi găsi restaurantul La Masa Obor în incinta centrului Comercial Bucur Obor, cu 3 zone de servire: 110 locuri la parter, 56 de locuri şi un spaţiu de joacă pentru copii la mezanin şi o terasă exterioară cu o suprafaţă de 210 mp.

Spaţiul propune un format tip pizzerie combinat cu cel de restaurant cu specific tradiţional românesc şi o zonă de cafenea. La Masă Obor este a doua locaţie a conceptului, un restaurant similar fiind deschis în 2018 în galeria comercială Auchan din Baia Mare. În cadrul acestui restaurant clienţii vor putea degusta 10 tipuri de pizza coaptă pe vatră în cadrul bucătăriei restaurantului. În meniu sunt şi sandvişuri, deserturi, iar locaţia are şi un coffee corner, cu sortimente variate de cafea Costa Coffee.

Toate preparatele sunt gătite zilnic, cu ingrediente proaspete şi de cea mai bună calitate, de la furnizori locali. Restaurantul a apărut ca urmare a unei investiţii de peste 1 milion de euro şi oferă preparate gătite respectând reţetele create de către chefii Auchan şi toate standardele şi procedurile de calitate şi securitate alimentară. Pentru început restaurantul funcţionează după normele în vigoare, la o capacitate de 30% la interior şi cu auto servire.

Puteţi comanda şi acasă preparatele sale via Glovo şi Takeaway.com.