Burger King Spania lansează shake-ul unicorn care chiar are corn…et

0
1129

Uite o idee genială la care nu mă gândisem. Cum faci un milkshake să semene cu un unicorn? O idee ar fi să îl faci multicolor, dar ce te faci cu cornul? Problema a fost rezolvată de Burger King, care a pus un cornet de îngheţată peste preparatul său. Îl găsiţi în Spania şi Portugalia în această vară.

Cum mulţi români se află în aceste ţări, ca turişti sau rezidenţi sunt sigur că veţi avea şansa să îl încercaţi. Noi încă aşteptăm BK în România şi se pare că nu mai vine… Noul milkshake de la Burger King chiar arată ca un unicorn şi sperăm să nu fie sold out rapid. Băutura are culori pastelate, pe bază de nuanţe mov şi include arome de vanilie şi afine.

Peste acestea găsiţi frişcă din belug şi sprinkles. Costă în jur de 2.7 euro, poate mai mult pentru că e o specialitate nouă. Burger King Unicorn Shake va fi disponibil până pe 9 septembrie 2019, deci aveţi tot timpul din lume să îl gustaţi şi să faceţi poze virale de Instagram. Am înţeles că pe restul globului au apărut specialităţi de shake de la Burger King cu batoane Twix înăuntru.

Ceva de gen am băut la un restaurant din Bucureşti numit Stadio, doar că acolo aveau Kinder Bueno înăuntru. Şi dacă tot suntem la unicorni, McDonald’s are o variantă de îngheţată McFlurry cu cereale Froot Loops numită tot Unicorn. Se găsea doar în Germania acum o lună. Aveţi ce face în vacanţă zic…