Explorăm Aquapark Szeged: O incursiune în gastronomia Ungariei LANGOȘ • SUPĂ DE PEȘTE🏄🏻

0
1544

🍽 Salutare prieteni și bine v-am găsit la un nou episod din Degustăm cu Denis! Astăzi, vă propunem o aventură culinară și distractivă: descoperim cât costă o zi la Aquapark Szeged, Ungaria.

Szeged: Inima Culturală și Gastronomică a Ungariei

Szeged este un epicentru economic, cultural și științific al Ungariei. Orașul universitar cu o populație studențească vastă, Szeged este cunoscut pentru teatrele sale în aer liber, târgurile și expozițiile internaționale și realizările sale sportive. Dar ceea ce ne atrage cu adevărat este renumita sa gastronomie.

Experiența culinară la Aquapark

Am încercat două tipuri de langosi la Aquapark, unul cu cașcaval și unul umplut cu brânză de oaie și bacon. Gustul a fost senzațional, aluatul pufos și crocant adăugând la experiența noastră perfectă. La Halaszcsarda, am savurat celebra supă de pește și un crap alla orly. Calitatea mâncării ne-a impresionat profund, fiind la fel de bună ca în urmă cu doi ani.

O incursiune eficientă: Costurile

Am cheltuit 90 de lei de persoană pentru intrare la Aquapolis, având acces general. Găsești un bistro, o langoșerie și o terasă în incintă. Am achiziționat două tipuri de langos pentru 45 de lei, iar ca băutură, am ales berea clasică pentru 20 de lei. Costul total a fost de 450 de lei pentru două persoane, inclusiv masa la Halaszcsarda.

Alăturați-vă comunității noastre!

Mulțumim că ne urmăriți! Vă invităm să vă abonați la canalul YouTube „Degustăm cu Denis”, să apăsați clopoțelul pentru notificări și să împărtășiți conținutul cu prietenii. Împreună vom descoperi mai multe delicii culinare!

🟢 SITE Napfényfürdő Aquapolis Szeged – slides, wellness, medicine
🟡 ADRESĂ: : 6726 Szeged, Torontál tér 1
☎ TELEFON: +36 62 566 488

Urmărește degustam.ro și conturile noastre de Facebook, Instagram și Twitter pentru mai multe delicii culinare și aventuri culinare!

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239