Noul Messi Chicken Sandwich ajunge la Hard Rock Cafe Bucureşti

0
652

Fanii lui Lionel Messi vor putea încerca în curând la Hard Rock Cafe Bucureşti noul sandwich creat în parteneriat cu sportivul. Câştigătorul Cupei Mondiale din 2022 ne oferă un Leo Messi Chicken Sandwich, despre care avem detalii mai jos.

Hard Rock Cafe Bucureşti ne-a mai oferit un burger cu chiftele generoase de vită, tot un Messi Burger, care avea o parte din preparatele preferate ale sportivului incluse. Acum apare un burger cu pui inspirat de unul dintre felurile preferate de mâncare din copilărie ale legendei fotbalului argentinian. E vorba despre un sandwich cu pui „în stil milanez”.

Debutul acestui preparat vine odată cu debutul lui Messi în fotbalului din SUA, în Major League Soccer. Începând de azi veţi putea comanda un Messi Chicken Sandwich din locaţiile Hard Rock Cafe participante, inclusiv Hard Rock Cafe Bucureşti, dar şi în Hard Rock Hotels & Casinos, prin serviciul de room service.

Preparatul argentinian Milanesa inspiră acest burger. Găsiţi în el un şniţel din piept de pui crocant în stil milanez, acoperit cu brânză Provolone topită şi sos aioli cu ierburi aromatice. În plus există acolo şi roşii proaspete şi rucola, toate într-o chiflă artizanală rumenită. Pe 19 iulie 2023 are loc evenimentul de lansare a lui Messi Chicken Sandwich la HRC Bucureşti, într-o atmosferă inspirată de sport şi cu un concurs de tras la poartă cu premii surpriză.