Degustăm cu Denis 🍝 mămăligă cu brânză și cârnați de Pleșcoi la KUIB Restaurant din Sinaia

0
362

🍽 Seara bună dragilor și bine v-am găsit la un nou episod din Degustăm cu Denis! După cum știți, nu prea pot sta departe de mâncare iar cum s-a lăsat seara și afară este un frig de crapă pietrele m-am gândit să iau cina la restaurantul KUIB din Sinaia.

Ajuns la local mi-am dat seama că este situat într-un complex hotelier, totul arăta foarte bine iar atmosfera era numa bună de luat masa. Am început să inspectez meniul și instant mi-am dat seama că este unul tradițional, ușor reinterpretat.

După ce am trecut prin meniu mi s-a făcut poftă de un „Taci și înghite” așa era trecută mămăliga cu brânză, iar ca băutura un pahar de vin roșu demi-sec. După ce am dat comanda mâncarea a venit relativ repede iar partea cea mai faină a fost că ospătarul avea glumele la el chiar dacă trecuse printr-o zi de muncă.

Revenind, m-am trezit cu un bol imens de mămăliguță, brânză de burduf, ou, cârnați de Pleșcoi și nelipsitul Kaiser, practic ultima bombă calorică cu care m-am luptat în ultima vreme. Brânza de burduf și-a făcut simțită prezența pentru că dădea preparatului o notă ușor afumată, iar cârnații de Pleșcoi au fost la fix în toată această combinație.

Mămăligă a fost gătită corect iar singurul lucru puțin neplăcut a fost bolul, nu prea puteai să mănânci fără să dai pe lângă. Per total a trecut testul mămăligii cu brânză și eu o să mă întorc cu mare drag în acest local.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră. V-am pupat!

🟢 SITE: https://kuib.ro/
🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/kuibrestaurant/
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/kuibrestaurant/
🟡 ADRESĂ: Strada Gârbovei 10C, Sinaia 106100, ROMÂNIA
🟠 MAPS: https://g.page/kuibrestaurant?share
🔴 COMENZI (Tazz, Glovo, Foodpanda, Takeaway, Bolt Food)
🟤 MAIL: [email protected]
☎ TELEFON: 0735 189 107

#Restaurant #KUIBrestaurant #Sinaia

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239