Degustăm cu Denis „Tartar din ton roșu, mușchi de vită pe piatră încinsă” la Epoca din Craiova

0
194

🍽 Un nou episod în Craiova ne găsește la restaurantul Epoca unde am avut parte de o primire caldă și elegantă.

I-am dat un check meniului iar preparatele care mi-au făcut cu ochiul au fost: tartar din ton roșu pe pat de parmezan, un mușchi de vită pe piatră încinsă și la desert un parfait de portocale flambat. La starter mi-a plăcut foarte mult că tartarul a avut și puțin ghimbir care i-a dat o notă fresh, ușor asiatică.

Main course-ul a fost și el interesant deoarece aveai plăcerea să-ți gătești singur carnea la masă, iar mușchiul de vită a fost unul de calitate plus că am avut lângă 3 sosuri și cartofi gratinați. Iar totul s-a terminat cu acel parfait flambat de către ospătar, iar gustul m-a trimis direct cu gândul la Crăciun. Per total mâncarea a fost bună, și pot să vă spun că este de încercat pentru ocazii mai speciale.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe dacă vă place munca noastră.

🟢 SITE: https://epocarestaurant.ro/
🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/EpocaRestaurant
🟡 ADRESĂ: Strada Alexandru Macedonski 51, Craiova 200240
🟠 MAPS: https://goo.gl/maps/rgsfRkaABCCeSfzS9
🔴 COMENZI (Takeaway)
🟤 MAIL: [email protected]
☎ TELEFON: 0725 059 333

#DegustamCuDenis #Craiova #Restaurant

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239