Epic Games deschide un restaurant Fortnite cu taco în Los Angeles

0
404

Dacă ne-am obişnuit să vedem fenomene pop culture şi personaje celebre sosind în Fortnite, acum apare o rocadă, iar Fortnite ajunge în lumea reală. Asta pentru că Epic Games a deschis în această săptămână un restaurant Fortnite, un taco shop în Los Angeles.

E vorba despre un pop up shop, care va fi deschis şi operaţional pe o perioadă limitată. Proiectul este realizat în parteneriat cu Lebron James, care a ajuns ca personaj în Fortnite în ultima vreme şi e şi vedeta din noul film “Space Jame”. Restaurantul se numeşte El Rey’s Taco Tuesday şi e deschis doar 3 zile: 20, 21 şi 22 iulie 2021. Încă nu e clar dacă e un food truck sau un restaurant pursânge într-o clădire.

Cei care iau masa acolo vor găsi preparate inspirate din universul Fortnite, dar şi merch aferent: tricouri, ochelari şi altele. Mai interesant e ca mâncarea va fi gratuită, ceea ce sigur va atrage cozi mari. Iconicul taco din Fortnite apare în imaginile promoţionale, dar şi aluzii la disponibilitatea lui Lebron James în jocul battle royale. Taco-urile au început să se dea de la ora 13:00 pe 20 iulie şi oferta ţine până mâine, 22 iulie.

Ne aşteptăm să vedem taco-uri cu carne tocată de vită, brânză cheddar, varză sau salată şi sos picant sau sos de brânză. Nu e clar dacă sunt pregătite pe loc sau aduse din altă parte.

Sursa foto