Glovo şi Spotify anunţă un parteneriat; Utilizatorii Glovo Primesc primesc un extra beneficiu

0
244

Glovo a anunţat încheierea unui parteneriat cu Spotify, prin care va oferi un bonus utilizatorilor actuali şi noi de Glovo Prime. Astfel, aceştia vor primi un abonament Spotify Premium.

În cadrul acestui parteneriat, utilizatorii eligibilil Globo vor primi o perioadă gratuită de 2 luni de utilizare a lui Spotify Premium. În plus, utilizatorii care se înscriu la Glovo Prime pentru prima dată vor fi eligibili să primească un abonament Spotify Premium, de data asta pe o durată de 4 luni. Oferta este disponibilă pentru toţi utilizatorii Glovo Prime care nu au fost încă abonaţi ai Spotify Premium.

Utilizatorii vor fi contactaţi prin email pentru a primi mai multe informaţii despre eligibilitate, cu un link către pagina Spotify. Acolo cei eligibili se pot înscrie pentru o perioadă de trial gratuită. Dacă utilizatorul este eligibil, atunci el va debloca acea perioadă de probă. Glovo Prime este un abonament destinat utilizatorilor Glovo, care le permite să plaseze comenzi cu livrări gratuite nelimitate.

Ei vor beneficia şi de promoţii pentru produsele alimentare, de la restaurante şi supermarketuri în aplicaţie. Abonamentele Spotify Premium aduc la îndemână peste 100 de milioane de melodii, disponibile prin streaming şi fără reclamă. Aveţi şi 5 milioane de podcasturi şi 375.000 de cărţi audio.