Gordon Ramsay te poate insulta pentru mâncarea ta slabă prin Amazon Alexa (Video)

0
1075

Îl ştiţi pe Gordon Ramsay? Bucătar chef, star de reality show şi omul care îţi insultă mâncarea pe Twitter… E atât de celebru pentru remarcile sale sarcastice încât Amazon l-a integrat în Alexa ca o glumă aferentă boxelor inteligente.

Replicile lui Gordon sunt acum incluse în setul de „skills” al lui Amazon Alexa, oferind feedback pentru preparatele voastre, care sunt presupuse din start drept slabe. Vi se va zice „cum poţi face asta mâncării?” sau „câinele meu a vomitat lucruri mai gustoase”. Vă veţi simţi ca la „Kitchen Nightmares”, „Hell’s Kitchen” şi „Master Chef”, acolo unde chiar Ramsay a făcut să plângă multă lume.

Atunci când vorbiţi cu Alexa, îi puteţi şi spune ce fel de mâncare aţi pregătit, pentru o insultă aferentă, de la „vomă” la „mâncare făcută de orb”. Asta cel puţin pe hârtie, pentru că în realitate nu există comentarii specializate pe mâncăruri încă. Sistemul e făcut în aşa natură încât din când în când să mai vină şi câte un compliment, plus easter egg-uri de sărbători.

Ramsay şi Amazon au mai colaborat şi pentru reclamele la Alexa de Super Bowl. Atunci Alexa îşi pierde vocea, iar rapperul Cardi B şi Ramsay încearcă să o înlocuiască. Skill-ul cel nou al lui Alexa, e trecut la „mature” şi a fost realizat de compania Ground Control, care e în spatele comenzilor lui Alexa. Pentru a activa skillul trebuie doar să ziceţi „Alexa, activează Gordon Ramsay”.