Kaufland România porneşte primul turneu de CS:GO, lansează şi o tombolă cu premii generoase

0
720

Kaufland România se implică în segmentul de gaming prin lansarea campaniei Kaufland Upgrade, adresată pasionaţilor de gaming şi care include o tombolă şi un turneu. E vorba despre un turneu de Counter-Strike: Global Offensive, unde utilizatorii pot câştiga echipamente de gaming performante în valoare de peste 20.000 de euro.

Între 2 decembrie şi 14 decembrie 2021, Kaufland România dă startul primului turneu de Counter Strike, în care 8 echipe de jucători profesionişti concurează pentru marele premiu pus în joc. E vorba despre 5 calculatoare de ultimă generaţie, cu o valoare individuală de aproximativ 5000 de euro. Au avut loc deja 4 etape de calificări online, desfăşurate între 2 şi 5 decembrie, iar acum 4 echipe vor merge mai departe, în semifinale.

Iată şi cum arată premiile pentru locurile fruntaşe:

  • Locul 1: 5x Unitate PC High End
  • Locul 2: 5x monitor Lenovo Y25-25
  • Locurile 3 şi 4: 5x periferice de gaming Logitech (tastatura Logitech G413), căşti de gaming Logitech G335, mouse de gaming Logitech G305 şi mousepad Logitech G240

În cadrul turneului poate participa orice persoană cu vârsta minimă de 18 ani, cetăţeni români sau străini cu domiciliu sau reşedinţă chiar şi temporară în România. Pot participa totuşi şi persoane de 16 ani care au acordul scris al părinţilor.

Până pe 31 decembrie, clienţii care cumpără online de la Kaufland vor intra automat în cursa pentru cele 10 PC-uri de gaming în valoare de peste 5000 de euro. Trebuie doar să plaseze o comandă de minimum 80 de lei de la Kaufland prin platformele de livrare Glovo, Foodpanda sau Tazz by eMAG. Apoi se pot înscrie completând formularul AICI.

Extragerea se face în ianuarie 2022 şi fiecare comandă aduce o şansă în plus de câştig.