Luneah îţi aduce două sandvişuri Big King la 15 lei la Burger King prin Tazz

0
1280

Burger King România îşi continuă seria de oferte Luneah, de această dată oferind două sandvişuri Big King la 15 lei. Luneah este o serie de oferte pe care BK le oferă prin partenerul Tazz în fiecare zi de luni, pentru a alunga acei norişori specifici acestei zile stresante.

Până acum erau oferiţi 2 whopperi la 15 lei sau alte tipuri de sandvişuri. Ei bine, pe 25 octombrie 2021 aveţi două sandvişuri Big King la doar 15 lei prin Tazz by eMAG. Restaurantele sunt deschise pentru livrare până la ora 22:00, deci aveţi tot timpul să profitaţi de ofertă. Ce conţine un Big King? Două chiftele din carne de vită pregătită la grătar, salată proaspătă, ceapă, castraveţi muraţi, brânză cheddar şi sosul Big King.

Am gustat preparatul şi aminteşte de un Cheeseburger de la McDonald’s, în vreme ce sosul aduce cu cel de la Big Mac. Îmi place totuşi chifla, care e superioară celei de la McDonald’s, iar castraveţii muraţi chiar sunt bine muraţi şi simţi oţetul şi că sunt mai „crocanţi”. Mărturisesc că mă aşteptam să fie ceva mai mare acest burger şi e cam jumătate din dimensiunea unui Whopper.

Vă mai recomand şi cartofii de la Burger King, care sunt mai buni decât cei de la McDonald’s şi mai ales sosul de muştar cu miere, care e fabulos. Detalii despre ofertea Luneah aveţi aici.