Reprezentantul României la European Street Food Awards 2023 a fost ales; Cine participă la cea mai mare competiție internațională de Street Food?

0
1218
Street Food Awards

În cazul în care nu știai, ne așteaptă o competiție internațională de Street Food. Vorbim despre Street Food Awards, iar astăzi descoperim că juriul a ales reprezentatul României. Selecția s-a desfășurat în cadrul festivalului CODRU, desfășurat în Pădurea Bistra, Ghiroda, iar mai multe detalii avem în rândurile de mai jos.

Pentru început aflăm că acest finalist va fi pe scena culinară din Germania, în cadrul Marei Finale European Street Food Awards 2023 din Saarbrücken. Juriul și publicul au evaluat produsele și prezentarea lor în cadrul finalei locale. Trebuie spus și faptul că din acest an European Street Food Awards este reprezentat în România de Amintiri Gustoase.

Street Food Awards

Marele câștigător a fost desemnat BoRD13 Food Truck, campionul European Street Food Awards – România 2023. Acesta este un concept unic care aduce mai aproape arta bucătăriei de înaltă calitate, cu mobilitate și peisaje noi pe care street food-ul le oferă. Au un camion care se transformă în doar câteva minute într-un restaurant mobil.

Street Food Awards

Legat de finală, aceasta a stat sub semnul diversității, cu un meniu pe cinste. Festivalierii s-au bucurat de burgeri suculenți, de pizza sau pate în toată de parmigiano reggiano. Am avut și mâncare vegană, asiatică, pită cu ou sau quesadillas.

Revenind la BoRD13 Food Truck, acest restaurant mobil a fost dezvoltat la Deva de către creatorii Giorgio Plani și Sebastian Stancu. Finala European Street Food Awards va avea loc în perioada 29 septembrie – 1 octombrie în Germania. Poți urmări evoluția României pe pagina de Facebook Amintiri Gustoase.