SANDWICH CU ȚIPAR ȘI CEL MAI BUN PLATOU CU FRUCTE DE MARE DIN AMSTERDAM

0
323

🍽 Bine ați venit, dragii mei, la un nou vlog pe canalul nostru! Astăzi am decis să ne îndreptăm către un oraș inspirat din lumea LEGO și să mâncăm multe fructe de mare.

Zaandam

Zaandam este un oraș din provincia Olanda de Nord din Țările de Jos. Este principalul oraș al municipalității Zaanstad și a devenit un oraș în anul 1811. Se află pe malul râului Zaan, lângă Canalul Mării Nordului, și la o distanță mică de Amsterdam. Zaandam a fost o municipalitate separată până în 1974, când a devenit parte a municipalității Zaanstad.

Mâncarea

Am ales să mâncăm la „The Seafood Bar”, un restaurant specializat în fructe de mare, unde am comandat un platou pentru două persoane care a costat 60 de euro. În total, a meritat fiecare bănuț pentru că a fost destul de diversificat, dar puteți vedea mai multe în cel mai nou vlog.

Vă mulțumim mult pentru că ne urmăriți videoclipurile și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

#Restaurant #amsterdam #food #timisoara #bucuresti #foodreview #review #travel #foodvlog #vlog #holland #fish #fishingtips

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239