Trenta Pizza lansează pizza afumată cu slănină şi sos de brânză autentic românesc

0
787

În prag de 1 mai, care mai are puţin şi devine zi naţională a mititeilor şi distracţiei, cei de la Trenta Pizza au lansat un meniu în colaborare cu Chef Alex Petricean. El include 3 pizze inedite şi un sos la fel de inedit.

Numele campaniei este Edizione Alex Petricean şi are următorul motto: „Dă-i bunătăți italienești făcute pe românește, cu ingrediente pe care le știe de când era mic.”. Aş vrea să le atrag atenţia celor de la Trenta şi că au scris greşit „pofetele” în loc de poftele. Hai să vedem ce ne rezervă fiecare preparat nou:

  • Pizza afumată con slaninuzza: conţine sos de roşii, caşcaval afumat răzuit, ciolan afumat cubuleţe, ceapă roşie, ciuperci proaspete, iar la ieşirea din cuptor se adaugă varză kale cu ulei de măsline şi felii de slăninuţa afumată. Costă 53 de lei
  • Pizza carnazzone picante: include sos de roşii iute, caşcaval afumat răzuit, salam pepperoni, bacon şi la ieşire din cuptor se pun bucăţi de cârnat picant împreună cu felii de ridichi roşii murate. Costă 52 lei.
  • Pizza branzaggi con verdeţuri: include smântână, caşcaval afumat răzuit, telemea de oaie fărâmiţată, iar la ieşirea din cuptor se adaugă felii de caşcaval afumat cu lemn de fag cu mix de pătrunjel, mărar leuştean şi ulei de măsline. Costă 56 lei.
  • Sos burdufino: e o combinaţie de brânză de burduf smântână şi usturoi

Avem şi un spot care vorbeşte despre conexiunea dintre români şi bucătăria italiană. Le încercăm şi revenim cu impresii. Detalii aveţi aici.