5 go to începe să vândă gustări, snacks la tonomatele FAST SHOP

0
249

5 to go marchează prima sa extindere importantă dincolo de cafea, odată cu lansarea lui FAST SHOP by 5 to go. E vorba despre o nouă reţea de vending snacks, practic batoane de ciocolată, chipsuri şi altele, disponibile la tonomat.

5 to go porneşte aceste business odată cu preluarea unei minireţele de vending snacks, pe care o va dezvolta sub brandul FAST SHOP by 5 to go. Va fi prezentă în toate oraşele în care partenerii de franciză vor să investească într-un sistem rapid, simplu şi la îndemână de vânzare a produselor 5 to go.

Sistemul e disponibil 24 din 24 ore pentru clienţi. Investiţia iniţială a fost de doar 50.000 de euro, iar 5 to go a ales această soluţie de proximitate drept răspuns la nevoia francizaţilor care activează în spaţii ceva mai restrânse. E vorba despre birouri, gări, spitale, aeroporturi şi altele. Aceşti clienţi vor avea acces la produse într-un interval orar extins.

Acum sunt 5 locaţii operaţionale, dar numărul va creşte accelerat. Am putea avea 500 de puncte de vânzare FAST SHOP amplasate în toată ţara în următorii 5 ani. Sistemul include peste 60 de linii de servire şi aparatele sunt de ultima generaţie, având temperatura controlată şi un sistem ultramodern de raportare şi gestiune a produselor.

Găsiţi şi produse specifice din marca 5 to go pe bază de cafea cu 4 arome: Latte Macchiato, Espresso Macchiato, Cappucino Macchiato, Irish Cappucino.