5 to go colaborează cu Red Bull pentru a da startul sezonului estival

0
598

Dacă nu îţi mai ajunge doar o cafea pentru a îţi da acel boost de energie necesar, atunci poate vei încerca şi un Red Bull. Ei bine la final de martie, lanţul de cafenele 5 to go va dubla porţia de energie a clienţilor săi, dând startul unei colaborări inedite cu Red Bull.

De pe 21 martie 2023 cafenelele 5 to go din toată ţara vor începe să vândă noul sortiment în ediţie limitată Red Bull Estival, cu aromă de afine canadiene. Se va găsi exclusiv în aceste cafenele, acesta este elementul inedit. Ediţia de vară Red Bull are o aromă unică de afine canadiene şi note de fructe de pădure. Completate de o notă florală subtilă. Veţi găsi băutura în doze de 250 de ml, de culoare azur şi le veţi putea cumpăra pe o perioadă limitată numai din cafenelele 5 to go.

Iniţiativa va fi promovată prin activări în mediu online, precum concursuri cu premii. Va fi şi o vizibilitate extinsă în social media, încurajând consumatorii să se bucure de atmosfera de relaxare adusă de sosirea sezonului cald. Campania demarată de 5 to go şi Red Bull este excelent evidenţiată în locaţia din Piaţa Romană – Coloane, unde cumpărătorii vor găsi un display inedit cu doze Red Bull.

Potrivit unui studiu realizat recent de Reveal Marketing Research pentru 5 to go, diversitatea produselor este motivul pentru care 26% dintre respondenţi prefera acest brand. Îmbogăţirea sortimentelor de produse disponibile în cafenele vine ca răspuns la preferinţele clienţilor şi se va menţine pe termen lung.