Un nou restaurant select se deschide în Bucureşti: Ever After by Gram, la parterul clădirii de birouri Mendeleev Office 5

0
4096

HoReCa începe încet dar sigur să îşi repornească motoarele la noi şi începem să vedem tot mai des deschideri şi inaugurări de restaurante. Pe listă intră azi şi Ever After by Gram, un proiect realizat de Adriana Stănilă şi Stelian Olaru, proprietari ai restaurantelor Gram Bistro şi Suento by Gram.

Noul restaurant va fi inaugurat la final de luna iulie la parterul clădirii de birouri Mendeleev Office 5 din Bucureşti, dezvoltat de compania Akcent Development şi administrat de Cushman & Wakefield Echinox. Acest restaurant, Ever After by Gram va ocupa o suprafaţă de aproape 300 de metri pătraţi, incluzând aici şi cei 100 de metri pătraţi ai terasei din curtea interioară. Veţi găsi 80 de locuri la interior şi 60 de locuri pe terasă, iar designul şi decorul sunt comtemporane, simple şi minimaliste.

Suento preparate
Suento preparate

La parterul aceleiaşi clădiri de birouri se află şi un OTOTO Store, care e şi cafenea şi magazin de cafea, cosmetice, produse alimentare şi cărţi. Revenind la Ever After, meniul său va include preparate realizate de Chef Georgeta Postolache şi Chef Sara Alexander, inclusiv unele pentru vegani/vegetarieni. Va exista şi o zonă de bar, cu cocktail-uri şi gin-uri realizate de o echipă e tineri talentaţi, sub bagheta lui Bogdan Nicolae, fondator Barmania.

Suento decor interior
Suento decor interior

La acest bar veţi găsi beri artizanale, cocktail-uri, dar şi vinuri româneşti şi internaţionale. Cat despre meniu, e uşor de anticipat ce vom găsi aici, privind la meniul de la Suento. El include platouri cu brânzeturi fine, supa crema de ciuperci sălbatice cu gorgonzola, salată de tabouleh, salată de halloumi, tagliatelle homemade, ravioli, cu spanac, 4 brânzeturi şi salvie, dar şi burgeri gourmet.

La main course avem coquelet, pulpa de raţă confit, iar la desert pară poşată, panna cotta cu fructul pasiunii, cheesecake şi brownie.

Sursa foto