Cele mai bune 5 oale sub presiune electrică la sub 1000 de lei

0
3681

Seria de articole informative Degustăm.ro continuă, iar astăzi avem pentru voi noi recomandări de produse electrocasnice pentru bucătărie. V-am prezentat în rândurile trecute cuptoare cu microunde cât și mixere de mână, iar acum trecem la aparate de gătit. În cazul de față vorbim despre oale sub presiune electrică, modele pe care le poi găsi la sume de sub 1000 de lei.

Ca de fiecare dată am inclus pe listă acele modele puternic apreciate de către cumpărătorii de pe platforma eMAG. Aici există un sistem de recenzii și notare bine pus la punct și aflăm direct de la utilizatori detalii despre produse. Din recenzii vei afla cum se comportă o asemenea oală sub presiune electrică și la ce să te așteptți.

Star-Light SCDB-624GR

Primul model de pe listă și totodată cel mai accesibil se numește Star-Light SCDB-624GR și este o oală electrică de 5.5 litri. Aceasta aduce timer, control temperatură, sistem de siguranță și funcție de menținere la cald. Recipientul este realizat din ceramică și avem o carcasă din inox la exterior. La pachet vei primi 1x spatulă, 1x oală sub presiune, 1x capac sticlă și 1x vas ceramică.

Star-Light SCDB-624GR

Programele oferite sunt 3 la număr și vorbim despre coacere, prăjire și fierbere. Puterea este de 240W și aici există un panou de comandă digital. Cei interesați de dimensiuni trebuie să știe că oala măsoară 28.5 cm l x 25.5 h x 39 cm L și greutate de 5.5kg. Cablul are lungime de 1 metru. Există aici două moduri de gătire, lentă sau high. Prețul este de doar 179.99 lei.

Heinner HPCK-6WH

Următorul model de pe lista de oale sub presiune electrică se numește Heinner HPCK-6WH și trecem la variante mai încăpătoare. Aceasta de față are capacitate de 3.3 litri și oferă o putere de 900W. Dispune de timer și funcție de menținere la cald, iar programele sunt 14 la număr. Primim un vas detașabil antiaderent cu înveliș din teflon și ușor de utilizat și de curățat.

Heinner HPCK-6WH

Avem display LED intuitiv și 3 trepte de presiune pentru a selecta intensitatea în funcție de textura ingredientelor și de timpul pe care îl ai la dispoziie. Aici vorbim despre light, standard și strong. Presiunea va fi distribuită rapid, uniform și în profunzime. Printre cele 14 programe incluse avem fierbere, prăjire, coacere, gătire la abur. Există și programe pentru orez, iaurt, prăjituri, pâine, paste sau program slow cook. Acest model poate fi cumpărat pentru suma de 372 lei.

Tefal CY505E30 One Pot

De pe listă nu putea lipsi modelele de la Tefal. Un exemplu este CY505E30 One Pot cu putere de 1200W și panou de comandă digital. Are capacitate de 6 litri și vine cu 1x bol, 1x spatulă, 1x coș pentru gătit la aburi și 1x recipient pentru dozarea ingredientelor. Are funcții timer, control temperatură, sistem de siguranță, start întârziat și menținere la cald.

Oale

De pe lista de oale sub presiune electrică, acesta vine cu un număr impresionant de 25 de programe. Poți prăji, fierbe, coace pâine, prepara orez sau reîncălzi mâncarea. Poți face și tocană, găti cu aburi sau prepara supă. La pachet vei primi și o carte de rețete, iar aparatul vine cu un capac cu închidere etanș. Are funcție de pornire automată, cu programarea startului până la 24 ore. Prețul este de 389 lei.

Iată ce spune unul dintre cumpărători:

Super încântată, iubesc acest aparat! Ușurează munca foarte mult iar preparatele ies foarte gustoase. Plus că am scăpat de păzitul oalei pe aragaz și pot să fac alte lucruri în timp ce mâncarea se gătește. Acum nu mai evit carnea de vita si preparatele care necesitau mult timp de fierbere, pentru ca se fac foarte repede.
Merită achiziționat!!

Tefal Cook4Me CY851130

O altă variantă dintre aceste oale propuse ce oferă capacitate de 6 litri este Tefal Cook4Me CY851130, o oală sub presiune electrică foarte interesantă. Aceasta oferă funcții precum sistem de siguranță, start întârziat, timer și menținere la cald. Poți prepara orez, paste, risotto sau găti cu abur, coace sau fierbe. Există desigur aici și funcție de reîncălzire

Oale

Această oală oferă un număr impresionant de 150 rețete, are panou de comandă digital și 150 de rețete. Primim funcție de gătire sub presiune și ghidare pas cu pas pentru rețetele preinstalate. Apartul dispune de 6 programe de gătire: la abur, sub presiune, reîncălzire, gătire lentă, rumenire sau fiebere. Există și aici funcția de păstrare la cald pentru a servi o masă caldă musafirilor care se lasă așteptați. Prețul este de 789 lei.

Iată ce spune unul dintre cei care au ales această oală sub presiune electrică:

Am cumpărat produsul de câteva zile, iar soția îl folosește intensiv. Vita a fost gătită super rapid și a ieșit foarte fragedă.
Avem mâncare proaspat gătită în fiecare zi, iar timpul alocat este minim.

Crock-Pot Express CSC051X

În final pe lista de oale ajungem la modelul Crock-Pot Express CSC051X, care oferă capacitate de 5.6 litri și o putere de 1000W. Oferă panou de comandă digital, carcasă din inox iar pe lista de accesorii avem 1x lingură. Acest aparat are funcție timer, control temperatură, start întârziat și gătire sub presiune. Numărul de programe ajunge la 8 și vei putea găti cu abur, supă, desert, iaurt, tocană și chiar și risotto.

Crock-Pot Express CSC051X

Poți păstra preparatele calde timp îndelungat și există și aici o funcție de gătire lentă. Poți pregăti cina de dimineață, seta timpul de gătire, de la 30 minute până la 12 ore și apoi lăsa cina să se gătească singură. De aici alegi din setările de gătit High, Low sau de păstrare la cald. Acest model se vinde în prezent pentru suma de 799.99 lei.

Avem și o părere de la un cumpărător care a ales acest model:

este foarte ușor de folosit, funcțiile sunt intuitive, nu îți prinzi urechile, dar trebuie citit manualul de utilizare înainte. îmi place foarte mult că odată ce ai închis capacul nu mai miroase deloc a mâncare în bucătărie! în plus, carnea iese super fragedă!