Cristiano Ronaldo şi-a deschis un hotel în New York; Cat costă o cameră?

0
853

Cei care îl urmăresc pe Cristiano Ronaldo ştiu că în aceste zile îşi „linge rănile” după ieşirea prematură de la EURO 2020 într-un concediu cu familia. În acelaşi timp superstarul portughez a deschis un hotel la New York, sub numele de Pestana CR7. Cat costă o noapte acolo aflaţi mai jos.

136 de euro este preţul unei nopţi de cazare la acest hotel inaugurat la data de 7 iulie. Se află în Times Square, în centrul New York-ului, iar preţul nu e mare având în vedere localizarea. Este al patrulea hotel din lanţul Pestana CR7, iar celelalte 3 se află în Europa. Le găsiţi în Lisabona, Funchal şi Madrid. Unitatea deschisă în New York se află la 10 minute de mers până la Times Square şi la câteva străzi de Madison Square Garden.

Cristiano Ronaldo a ales data simbolică de 7.07 pentru a deschide hotelul care îi poartă şi acronimul CR7. Probabil ştiţi că sportivul joacă cu numărul „7” pe tricou şi acela e special pentru el. Hotelul cel nou este descris drept „cosmopolit” şi „sofisticat”, dar şi conectat la stilul de viaţă sportiv. Culorile şi operele de artă din camere sunt inspirate de istoria, tradiţiile şi cultura portugheză.

În camere se află aparate Nespresso, frigidere, multiple porturi USB, Wi-Fi şi televizoare HD. La restaurantul hotelului găsiţi o sumedenie de ecrane pe care să vedeţi meciuri, plus o selecţie de preparate portugheze, dar şi din bucătăria internaţională. Există şi un centru de fitness, dar şi camere de conferinţe. Pestana este o agenţie de turism şi HoReCa din Portugalia, care are 91 de hoteluri în toată lumea. Cristiano şi-a împrumutat practic numele pentru acest proiect şi a dat sugestii cu privire la design şi identitatea portugheză.

M-am uitat peste meniul hotelului Pestana CR7 din Funchal şi preţurile nu sunt rele deloc:

  • 10.5 euro pentru burgeri cu carne Angus
  • 9 euro pentru steak de vită, cu ouă, bacon şi unt cu usturoi şi roşii
  • 3.5 euro pentru nachos cu guacamole
  • 6 euro pentru calamari
  • 13.9 eur o pizza quattro formaggi

Sunt multe localuri în România cu preţuri mult mai mari!

Sursa foto