Este marți seara, te trezești după un pui de somn adânc sau doar te relaxezi💤 și te gândești că, parcă, ți-ar prinde bine un desert delicios 🍰🍫. Dacă v-am citit gândurile vă ofer și soluția: moelleux au chocolat (Lava Cake) – desertul delicios cu muuultă ciocolată, gata în aproximativ 25 de minute!
Ingrediente necesare Lava Cake:
- 500g ciocolată Nestle dessert
- 6 ouă
- 125g făină – 125g zahăr
- 250g unt
**gramajul este calculat pentru aproximativ 10 porții
Mod de preparare Lava Cake:
- într-un bol se bat cele 6 ouă împreună cu zahărul
- se topește ciocolata împreună cu untul pe bain-marie și se amestecă constant („bain-marie”
- se pune la fiert apă într-o oală; când apa a atins punctul de fierbere un alt castron se pune deasupra ei pentru a se încălzi de la abur)
- după ce sosul de ciocolată s-a format va fi încorporat cu amestecul de ou și zahăr și amestecat foarte bine cu un tel
- se adaugă făină treptat în timp ce compoziția este amestecată continuu
- când întreaga compoziție este gata aceasta se toarnă în vaschetele unse cu puțin unt – se pune la cuptor 8 minute la 180 grade
#DegustamCuDenis
PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
⭐ https://degustam.ro/
⭐ https://www.facebook.com/degustam.ro
⭐ https://www.instagram.com/degustam.ro/
⭐ https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239