Burger King şi chef Roxana Blenche au creat cel mai vândut produs de pe Tazz în ziua lansării

0
1845

Parteneriatul dintre Roxana Blenche, finalistă Chefi la Cuţite sezonul 8 şi Burger King a dat roade neaşteptat de bune. Împreună chef-ul şi BK au creat un produs reinterpretat, care s-a dovedit a fi un hit. Folosind ingrediente locale, chef Roxana Blenche a creat un burger care s-a vândut în 1481 de unităţi într-o singură zi via Tazz by eMAG.

E vorba aici despre Burgerul Domnesc, al doilea sortiment din campania Gusturi regale, Livrări Legendare. Avem de-a face cu un burger care combină texturile din chifteaua suculentă de carne de vită, inele crocante de ceapă şi bacon delicios, plus sosuri de maioneză cu usturoi, barbeque şi chilli cheese. Castraveţii muraţi au fost aleşi cu grijă, iar legumele proaspete aduc note fresh. Toate pentru un gust echilibrat şi un preparat săţios.

Noul preparat creat de către chef Roxana Blenche se poate comanda exclusiv prin aplicaţia Tazz, cu livrare sau ridicare personală din restaurant până pe 30 decembrie 2021. Îl găsiţi în două sortimente: Fain Chicken cu pui şi Burger Domnesc cu vită. Cei doi burgeri se pot comanda de pe Tazz şi în varianta de meniu, însoţiţi de o porţie de cartofi prăjiţi şi o băutură la alegere. Le găsiţi în secţiunea specială Gusturi Regale by Roxana Blenche în aplicaţie.

Primul sortiment reinventat de chef a fost Fain Chicken, un burger uşor şi fain de pui, care include o chiflă pufoasă, bacon crocant, ceapă caramelizată, brânză maturată, inele de ceapă şi legume proaspete. Peste ele vine discret un iz de murături, sub un „tricolor” de sosuri. Campania „Gusturi regale, Livrări Legendare” se înscrie în proiectul „Gusturi Locale, Preparate Legendare”, despre care am scris aici.

Atenţie, Fain Chicken şi Burgerul Domnesc se pot comanda prin Tazz din toate restaurantele Burger King din Bucureşti şi Braşov până pe 30 decembrie 2021. Preţul este de 25.9 lei pentru oricare dintre cele două sortimente de burger şi la 35.9 lei pentru întreg meniul.

  • Comanda prin Tazz Fain Chicken aici
  • Comanda prin Tazz Burger Domnesc aici