Ce mâncăm, degustăm, ce bem la East European Comic Con 2022 (listă food trucks)

1359

Începând cu 26 august şi până pe 28 august vom găsi la Romexpo o sumedenie de oameni îmbrăcaţi în super eroi şi personaje din jocuri video. Motivul? Începe Comic Con-ul românesc, aka East European Comic Con 2022. Am ajuns la ediţia a noua şi cu această ocazie avem şi o sumedenie de food truck-uri în faţa incintei unde se ţine show-ul.

Evenimentul este powered by Kaufland şi va include celebrităţi din lumea filmelor şi serialelor, de la actori din Piraţii din Caraibe, la cei din Walking Dead. Vom avea şi concursuri, la standul Ubisoft se fac angajări la game testing şi vedem şi tot soiul de figurine, benzi desene, tricouri de cumpărat. Evident te poţi şi juca la standurile marilor companii şi se ţin concursuri de CS, PUBG, FIFA. Pe noi ne interesează totuşi mâncarea. Se vor ţine şi concursuri şi demonstraţii de cosplay.

Vă spun din start că vor avea standuri mari cei de la Kaufland, Jerry’s Pizza, Tucano Coffee şi Coca Cola. Pasionaţii de cultură şi mâncare coreeană găsesc preparate şi obiecte la K-Food şi există şi o zonă Drinks Area pentru hidratare.

Iată la food truck-uri stăm în felul următor:

• Sakura/ Scoala Japoneză
  • Drinks & Relax
  • Coca Cola Area
  • Crazy Wolf Music
  • Kaufland Area

Vă recomand burgerul cu somon de la Captain’s Burger (prezent cu succes la Burger Fest 2022), dar şi Thaice Cream, îngheţată thailandeză pe plita îngheţată. Mai multe detalii aici.

Bilete Comic Con 2022:

Un abonament pe 3 zile este 150 lei, un abonament pe o zi ese 50 lei vineri, 75 lei sâmbătă şi 65 lei duminică AICI.