5 to go lansează capsule de cafea pentru acasă; Le găsiţi în comerţ

0
705

Lanţul de cafenele 5 to Go va lansa în această lună o gamă de capsule pentru segmentul retail. Ele sunt disponibile în 3 sortimente compatibile Nespresso: Colombia L’esperienza, Urban Crema şi Esclusivo. Aceste capsule au fost create conform nevoilor pieţei şi adaptate cerinţelor consumatorilor, fiind gândite să ducă la un alt nivel experienţa cafelei băute acasă.

Capsulele compatibile Nespresso vin cu tehnologie avansată, care le conservă aroma intensă şi oferă o experienţă specială a gustului, la un preţ competitiv. La cele mai savuroase cafele pentru gama de caspule 5 to go a contribuit Vlad Ştefănescu, cel care se ocupă cu pregătirea la înalte standarde a fiecărui barista din echipă. Avem de-a face cu un barista multi premiat aici, iar Vlad ştie ce face şi este membru al echipei 5 to go de 5 ani deja.

Targetul pentru primul an de lansare este de a obţine o prezenţă de 30% în retail-ul modern. Cele 3 arome disponibile acum sunt doar începutul şi vor mai fi lansate şi altele. Colombia L’esperienza are o textură cremoasă, note fine de citrice şi caramel, mulţumită cafelei Colombia Single Origin. Urban Crema este un mix între note fine, dulci şi cremoase de cafea Arabica şi un gust puternic şi amărui cu touch de ciocolată al cafelei Robusta.

Rezultatul? O explozie de arome pe care le vei ţine mine. Esclusivo este o 100% Arabica, cu note fine de ciocolată şi aromă romantică, o cafea pentru ritualul de dimineaţă. Gama de capsule 5 to go vine cu o poziţionare premium, gândită pentru consumatorii tineri, activi social, cu stil de viaţă echilibrat, care apreciază brandurile romaneşti şi caută cele mai bune produse.

„Pentru fiecare dintre noi, gustul cafelei are asocieri diverse. Experiența cafelei este una personală, iar atunci când găsim o aromă care ne place, ne dorim să simțim constant acest gust care ne face plăcere. Gustul 5 to go are la bază un blend unic, special creat pentru a defini experiența pe care acest brand o oferă – intensitate, profunzime, aromă, note speciale. Mă bucur să fiu ambasadorul acestei nou produs și le urez bun venit în familia 5 to go celor pentru care noile capsule lansate sunt alegerea ideală.

Pentru un barista este importantă calitatea constantă și savoarea pe care o poate aduce într-o cafea, iar faptul că acestea pot fi obținute ușor și de consumatori acasă mă bucură. Consider că accesul la cafea de calitate, acasă sau în cafenele, va crește apetitul consumatorului român pentru produse premium cu gust și va contribui la dezvoltarea culturii cafelei în țara noastră”, a declarat Vlad Ștefănescu, barista și ambasador al gamei de capsule 5 to go.