Comediantul Kevin Hart deschide un lanţ de restaurante vegane de tip fast food

0
825

Îl ştim pe Kevin Hart drept cel mai de succes comediant din Statele Unite în ultimul deceniu, omul care umple arene la filmările de special-uri. În ultima vreme a început să ia şi roluri serioase şi de ceva vreme ne tot spune că vrea să fie primul comediant cu avere de 1 miliard de dolari. Cel mai nou business al său este o reţea de restaurante fast food vegane: Hart House. Avem detalii despre ele mai jos.

Veganismul nu e deloc ceva nou şi de câţiva ani vedem alde KFC, Pizza Hut, McDonald’s, Burger King lansând preparate bazate pe plante. Chiar şi la noi, dacă intri pe Bolt Food la Trenta Pizza au cred că 8-10 pizza vegane sau vegetariene într-o zonă dedicată. Kevin Hart va avea marea inaugurare a restaurantului său Hart House la final de lună august în Los Angeles. Actorul de comedie a colaborat cu antreprenorul Andy Hooper şi bucătarul-şef Michael Salem pentru a realiza acest proiect.

Salem a fost „şef de inovaţie culinară la Burger King şi artizanul lui Impossible Whopper (am degustat şi noi un whopper vegan aici). Kevin promite că lanţul său fast food va servi „mâncare delicioasă, sustenabilă”. În meniu se află burgeri, sandvişuri din plante, dar şi nuggets, cartofi prăjiţi şi wedges, milkshake-uri din lapte de ovăz. Nu vor avea conservanţi sau produse de origine animală. Hart House se laudă şi că a eliminat coloranţii artificiali, antibioticele, hormonii şi conservanţii, dar şi atât de hulitul sirop de porumb cu multă fructoză.

Kevin Hart a avut un rol activ în dezvoltarea proiectului, aprobând preparate din meniu, ajutând la pregătirea angajaţilor şi degustând preparatele. Comediantul a subliniat şi că acesta nu e genul de restaurant de Hollywood, cu burgeri de 19 dolari, iar sandvişurile sale cu „pui” costă şi 5, 6, 7 dolari.

Primul restaurant Hart House se deschide pe 25 august.