Pullman Bucharest este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din zona de nord a Capitalei şi acolo poposesc delegaţii de oameni de afaceri, echipe de fotbal şi muzicieni care vin să cânte la Romexpo. Hotelul a anunţat recent redeschiderea teraselor la Barbizon Steak House şi L’Arpege Bar & Lounge. Cu această ocazie a fost anunţat şi noul meniu de la Barbizon.
Noul meniu de la Barbizon este o regândire a specialităţilor principale din meniu, cu accent pe vita Black Angus şi vita carpatină. Barbizon Steak House este un restaurant reper în cadrul Pullman Bucharest. 70-80% dintre clienţi sunt locali şi vin din afară hotelului, semn că localul e foarte căutat. La cină până la 90% din clienţi sunt cazaţi la hotel.
Zona de restaurante/bar reprezintă 45% din cifra de afaceri a hotelului, iar veniturile sunt aşteptate să crească cu 10% faţă de anul trecut. Revenind la Barbizon, locaţia este împodobită cu plante exotice şi mobilier premium din lemn. Terasa sa continuă atmosfera exclusivistă a restaurantului, cu elemente naturale şi poate găzdui până la 22 de oaspeţi.
Meniul acestui Steak House include terină din ficat de raţă, tartar din ton proaspăt, cu avocado şi caviar, salată Cezar cu creveţi, dar şi preparate clasic americane din carne. E vorba despre rib eye Black Angus USA, maturat 30 de zile. Există şi vită argentiniană, maturată tot 30 de zile, dar şi muşchi de vită românesc, pentru cei care vor ceva local. Puteţi degusta chiar şi frigărui de struţ, cheeseburger şi carne de miel.
La deserturi aveţi prăjitura Royal Chocolate cu zmeură proaspătă, banana split cu sos de ciocolată şi cheese cake cu ricotta. Găsiţi aici meniul complet.