Câştigătorul Master Chef din 2015 pregăteşte deschiderea restaurantului Barbacoa la Craiova; Iată evoluţia sa

1
2887

Câştigătorii Master Chef din ultimii ani au reuşit să atingă popularitatea şi după încheierea concursului, deschizând diferite food truckuri, restaurante sau localuri în ţară sau chiar în afară. Printre aceste poveşti de succes o găsim şi pe cea a lui Adi Voica, câştigătorul din 2015. El pregăteşte deschiderea unui restaurant în Craiova, sub numele de Barbacoa. Avem detalii mai jos.

Adi Voica are 35 de ani şi are experienţa unor restaurante de top din Spania şi Germania. După ce a revenit în ţară a investit banii câştigaţi la Master Chef şi joburile sale în afaceri cu mâncare. Are deja un restaurant la Craiova, care merge bine şi acum pregăteşte inaugurarea localului cu sandvişuri Barbacoa. Numele înseamnă „grătar” în spaniolă, iar locaţia îşi va deschide porţile luna viitoare.

Creierul din spatele acestui business spune că vrea să îl dezvolte în sistem de franciză şi să ajungă cu el în toată ţara. Va fi un restaurant cu sandvişuri de casă, cu sosuri preparate de bucătari şi cu preţuri accesibile, plus o bucătărie open space. Undeva între Subway şi un Taco Bell, dar mai pe româneşte, pe grătar. Tot din iunie Adi Voica va începe să predea cursuri de gătit.

În primul său restaurant a investit 80.000 de euro, iar localul cel nou a necesitat 30.000 de euro investiţie. Vă reamintesc că marele premiu câştigat la Master Chef a fost în valoare de 50.000 de euro. Cât despre noua sandvişerie din Craiova, am aflat direct de la Adi că acum se montează bucătăria şi marea deschidere va fi în iunie. Conceptul este de „sandvişuri de casă”.

Sursa foto