Chef Cătălin Scărlătescu vă aşteaptă la Festivalul Scoicilor în Constanţa

1
2686

Festivalul Scoicilor din Constanţa a ajuns la ediţia a treia, iar Chef Cătălin Scărlătescu vă aşteaptă în Piaţa Ovidiu din Constanţa pentru a îi degusta preparatele. Ediţia din 2018 a luat startul ieri, pe 17 mai şi se întinde până duminică, 20 mai.

Publicul e aşteptat de la ora 11:00 în fiecare zi, iar închiderea se face la ora 21:00. Evenimentul este unul axat pe preparate marine, fructe de mare, scoici, midii, stridii şi creveţi. Cherhanaua e sfântă, aşteptaţi-vă şi la tentacule de caracatiţă, calamari şi probabil şi ceva peşti locali. Totuşi vedeta rămâne scoica, Chef Cătălin Scărlătescu având de altfel un local axat pe aşa ceva.

Îl găsiţi în Centrul Vechi din Bucureşti, sub numele de „Burgeri şi Scoici”. La Festivalul Scoicilor din Constanţa ediţia 2018 surpriza este o reţetă de scoici din Vietnam. Judecând după ce se vede live pe Facebook avem şi burgeri, grătare, preparate dobrogene la lipie, iar moule frites nu se pot mânca fără cartofi prăjiţi evident. Anul trecut burgerul, pizza sau o porţie de scoici costau fiecare câte 20 de lei, adică un jeton. Au fost 12 corturi atunci, dar în 2018 numărul pare să fie mult mai mare.

Publicată de Festivalul Scoicilor pe 18 Mai 2018

Pe Chef Cătălin îl vedeţi la Antena 1 în cadrul emisiunii Chefi la Cuţite, care a debutat în 2016 şi a primit premiul TV Mania pentru cel mai bun show culinar.

Sursa foto