Hard Rock Cafe Bucharest organizează încă o seară tematică, de tip Grill & Chill, de această dată cu tema Steaks Night. Are loc pe 2 august şi e definită de conceptul de grătar gourmet. Steak-uri fragede vă vor aştepta pe terasa localului, sfârâind pe grătar.
Totul începe la ora 18:00 şi a fost promisă şi o ofertă specială. Pentru că august este o lună cunoscută drept „Gustar” veţi fi invitaţi să degustaţi grătare gourmet, pregătite chiar în faţa voastră pe terasă. Şi nu e orice carne, ci bucăţi de vită Black Angus, pe care chiar voi le alegeţi din vitrina frigorifică. Chef Corneliu Cârstea se va ocupa de grătar, în faţa publicului.
Tu alegi cât de well done sau în sânge să fie carnea aleasă. Mai jos aveţi şi variantele de friptură suculentă:
- NEW YORK STRIP STEAK (SUA sau Australia) 59 lei 250 g
Vrăbioară de vită Black Angus, a cărei aromă, textură şi frăgezime sunt perfect echilibrate. - RIB EYE STEAK (SUA sau Australia) 69 lei 250 g
Antricot de vită Black Angus cu textură marmorată, fragedă, suculentă şi foarte aromată. - Tenderloin Steak (SUA sau Australia) 89 lei 180 gr
Muşchi file de vită Black Angus cu o textură fragedă şi savoare deosebită. - TOMA HAWK (Australia)
249 lei 1000 g
Toate aceste fripturi se pot servi cu garnitură de legume la grătar sau cartofi la cuptor. Friptura se consumă cel mai bine cu un vin, din oferta specială a casei. Veţi putea alege Terra Romana Milenium Alb, Cuvee Sissi Rose şi Terra Romana Milenium Roşu. Are loc şi o degustare de vinuri sub ghidul unui somelier.
Nu uitaţi să rezervaţi un loc la numărul 021/2066261.