KFC deschide 3 noi restaurante în România şi internaţional; Iată unde se află acestea

1381

KFC a anunţat deschiderea a 3 noi restaurante, sub tutela Sphera Franchise Group. E vorba atât de locaţii la nivel naţional, cât şi internaţional. După o investiţie de 1.2 milioane de euro, KFC are acum două restaurante în Satu Mare.

Tot Grupul Sphera a mai deschis şi un nou restaurant KFC în regiunea Toscana, aproape de Florenţa. Revenind pe plan local, KFC are acum două noi restaurante în Satu Mare, unul aflat în Satu Mare Shopping City şi unul de tip Drive-Thru la ieşirea din oraş. Unitatea din mall ocupă 160 de metri pătraţi şi se află pe strada Careiului nr 21.

Cel Drive-Thru este mai mare, acoperind 325 de metri pătraţi şi punând la dispoziţie 54 de locuri la interior şi 24 de locuri pe terasă. Acest restaurant se află pe Strada Careiului nr 75. Sătmărenii pot plasa comenzi rapide la cele două chioşcuri digitale amplasate în fiecare unitate. Acestea oferă inclusiv plata cu cardul.

În ce priveşte ramura din Italia, grupul Sphera a deschis al nouălea restaurant KFC în regiunea Toscana. El se află în centrul comercial I Gigli, în zona food court şi are o suprafaţă de 190 de metri pătraţi, plus design modern.

Peste 130 de joburi au fost create odată cu aceste noi restaurante.