Taco Bell deschide al patrulea restaurant din Bucureşti, în AFI Cotroceni

0
3823

Taco Bell are acum 4 restaurante în Bucureşti, după deschiderea celei mai noi locaţii, din AFI Cotroceni. Sub tutela Sphera Franchise Group apare acest al patrulea restaurant, după o investiţie de aproximativ 450.000 de euro. Brandul debuta în România în toamna trecută, în Băneasa Shopping City.

Apoi urma un debut în Mega Mall la final de noiembrie 2017 şi al treilea restaurant se deschidea în Park Lake Shopping City în iulie 2018. Acum s-a ajuns la 4 locaţii, cu a cincea pe drum, de această dată la Timişoara. Noul restaurant din AFI Cotroceni are 98 de locuri şi ocupă un spaţiu de 245 de metri pătraţi. Are şi spaţiu la interior şi pe terasă şi se află în zona food court a parterului acestui mall.

Unitatea cea nouă adoptă designul Global Explorer, o invenţie Taco Bell, cu o bucătărie complet deschisă publicului. Fiecare client poate vedea cum i se pregătesc alimentele pas cu pas. Primesc şi WiFi nelimitat şi porturi USB pentru a încărca terminalele mobile. Probabil că sunt disponibile şi free refills la sucuri, ca la celelalte locaţii.

Taco Bell a creat 30 de joburi noi odată cu această deschidere şi profită de faptul că iubitorii de mâncare mexicană sau tex-mex nu prea aveau opţiuni în zona de Vest a oraşului. Lanţul american are peste 360 de restaurante în 27 de ţări din afara SUA, iar dorinţa este de a ajunge la 1000 de restaurante până în 2022. Pe lângă tacos, restaurantul mai vinde şi burrito, quesadilla, crunchwrap sau preparate la bowl. Evident au şi nachos şi carnea poate fi de vită, porc, pui grill sau pui mexican.

Sursa foto