Auchan devine primul hipermarket listat pe Uber Eats; Iată ce puteți comanda

2
1100

Uber Eats își extinde seria de parteneriate din România, prin colaborarea cu hipermarketul francez Auchan. Începând din această săptămână veți putea comanda produse de restaurant de la Auchan prin Uber Eats.

Primul magazin acceptat pe platforma de livrare de mâncare este Auchan Cotroceni, apoi toate celelalte magazine din București aflate în aria de acoperire îi vor urma exemplul. Există 25 de feluri de mâncare aici, toate inspirate din bucătăria românească modernă, cu origini tradiționale.

Sunt și preparate internaționale totuși, iar în spatele acestui meniu se află chef Marin Sabău și Chef Sorin Barbu. Meniurile create de către cei doi bucătari sunt disponibile inclusiv în sistemul Auchan Click & Collect prin comandă pe site-ul lamasa.auchan.ro și cu ridicare direct din magazin în 30 de minute.

Vedete din noul meniu sunt mâncărurile tradiționale regândite de chefii Auchan, precum ciorbă de burtă cu hrean și ardei iute, ciorbă de văcuță, tochitură de porc cu mămăliguță și brânză de capră cu mărar. Nu uităm nici de tigaia picantă de pui cu alune caramelizate, dar și deserturi precum clătite cu miere și nuci sau papanași cu iaurt grecesc și dulceață de afine.

Pentru cei care vor ceva mai light există supă cremă de legume, salate (caprese cu mozarella și bocconcino, bulgărească cu jambon afumat și cea cu ton și capere). Toate preparatele sunt gătite zilnic, cu ingrediente proaspete și de bună calitate, în laboratoare specializate de gastronomie tip restaurant.