Al cincilea restaurant McDonald’s s-a deschis în judeţul Timiş + încă o deschidere importantă

0
899

Premier Restaurants România a deschis al cincilea restaurant McDonald’s din judeţul Timiş, dar şi primul din afara Timişoarei. A creat 60 de locuri de muncă şi vorbim aici despre un McDonald’s Drive-Thru aflat în comuna Dumbrăviţa.

Este prima inaugurare pentru companie din 2023. Dumbrăviţa este o comună periurbană lângă Timişoara, o zonă tot mai populată în ultima vreme. Pentru a deschide această locaţie a fost necesară o investiţie de aproximativ 12 milioane de lei. Include o linie de Drive-Thru şi oferă şi servicii de livrare McDelivery, plus gama completă de băuturi şi deserturi McCafe.

Restaurantul are o suprafaţă de 148 de metri pătraţi şi are o capacitate de 160 de locuri (interior plus terasă). Veţi putea comanda preparatele folosind kioskurile cu ecran tactil, achitare contactless, comanda de pe telefonul mobil plus scanare cod QR McDonald’s pentru a acumula punct de loialitate.

Programul restaurantului este de luni până duminică, între orele 07:00 şi 24:00 şi non stop pe linia de drive. Între timp şi KFC a deschis un restaurant pe Autostrada Vestului, acesta fiind primul restaurant din Timiş în afara Timişoarei. KFC are 4 restaurante în Timişoara: Iulius Mall, Shopping City, Piaţa Victoriei, Fun Shop Park din Calea Buziaşului.