🍽 Cât poți mânca cu 100 de lei la IKEA Timișoara?

0
1813

🍽 Salutare, prieteni! Bine ați venit la un nou episod al seriei „Degustăm cu Denis”! Astăzi, ne-am gândit să explorăm cel mai recent magazin IKEA din România, situat, mai precis, în Timișoara.

O strategie de afaceri eficientă

Consider că IKEA a ales o strategie deosebit de inteligentă deschizând în Timișoara, datorită proximității față de Ungaria și Serbia. Astfel, au oportunitatea de a atrage o bază de clienți mult mai largă comparativ cu, de exemplu, Cluj.

Experiența culinară la IKEA

Pentru această vizită, ne-am propus și o mică provocare: „Cât poți mânca de 100 de lei?”. La etajul 1, am descoperit restaurantul. Apropo, se spune că IKEA deține cel mai mare restaurant din România – afirmație care devine credibilă după ce îl explorezi.

După ce am studiat meniul, am observat că multe preparate erau indisponibile. Acest lucru m-a făcut să mă gândesc că, probabil, nu dispun de personal suficient în bucătărie.

Preparatele degustate

Slavă Domnului, am găsit celebrele chiftelute suedeze și pulpa de rață confiată, precum și o tartă de ciocolată cu migdale. Chiftelutele au avut exact gustul pe care mi-l aminteam, cu un piure cremos, dar cu câteva bucăți de cartof în interior. Sosul nu a avut prea mult gust, însă gemul de merișoare a echilibrat totul.

Pulpa de rață se desprindea cu ușurință de pe os, așa cum ar trebui, dar, din nefericire, întregul preparat era rece. Acest lucru m-a făcut să mă gândesc că preparatul acesta nu a fost foarte solicitat.

În ceea ce privește desertul, VĂ RECOMAND cu căldură PRAJITURA DE CIOCOLATĂ, pe care o puteți găsi și în magazinul cu specialități suedeze, la prețul de 33 de lei.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239