Am găsit BIG MAC-ul perfect la Burger Van

0
679

🍽 Hello dragilor și bine v-am găsit la un episod din Degustăm cu Denis! Astăzi o să vă prezint truck-urile de la „Food Truck Festival” și desigur, o să degustăm ceva.

Food Truck Festival
Activităţile de la Food Truck Festival 2022 au loc zilnic între 12:00 şi 23:00, cu excepţia zilei de duminică, când totul se termină la ora 22:00. Veţi putea savura clătite şi burgeri, îngheţată şi kebab, gofre şi gyros. Evenimentul are loc în aer liber şi include activităţi şi ateliere pentru copii, în vreme ce de muzică de ocupa RetroManiacs. Accesul este gratuit. Sunt aproximativ 26 de truck-uri, deci ai de unde alege.

Mâncarea
Eu am ales astăzi să mănânc un burger de la Burger Van, pentru că am auzit în redacție că sunt super buni, plus niște mâncare mexicană de la Munti. Burger-ul a fost unul simplu format din: chiflă rumenită, chiftea din vită maturată, castraveți murați, salată, ceddar și muștar. Mi-a plăcut că aveau scris în meniu că servesc carnea medie, așa a și fost, iar după ce am luat câteva îmbucături mi-am dat seama că are gustul unui BIG MAC (dus la nivelul premium). Cât despre mâncarea mexicană de la Munti pot spune că a fost curcubeu pe cerul gurii. Mi-am luat 2 taco și un buritto. Taco-ul a fost făcut cu carne de pui gătită lent, porumb, ceapă crocantă și alte nebunii. Iar buritto-ul a fost compus din carne de vită, orez aromatizat, jalapeno și salată. Ambele preparate au fost efectiv o explozie de gusturi, dar doar atât pot spune pentru că vă las să urmăriți episodul.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

🟢 SITE: Burger Van – THE place for urban food https://burgervan.ro/
🔵FACEBOOK:https://www.facebook.com/burgervanbucuresti/
INSTAGRAM:https://instagram.com/burgervanbucuresti?igshid=YmMyMTA2M2Y=
🔴 COMENZI (Tazz, Glovo, Foodpanda, Takeaway, Bolt Food)
☎ TELEFON: +40 720 287 437

#Restaurant #burger #food #bucuresti #timisoara #romania

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239