Am încercat CEA MAI BUNĂ MÂNCARE AFRICANĂ 🍛

0
286

🍽 Hello dragilor si bine v-am gasit la un nou vlog pe canal! Astăzi suntem tot in capitala Belgiei, asa că mergem la celebrul atom și vom încerca mâncare africană, pentru că aici este o comunitate foarte mare.

Atomium

Proiectat de inginerul André Waterkeyn și de arhitecții André și Jean Polak, are o înălțime de 102 m. Cele nouă sfere ale sale din oțel inoxidabil cu diametrul de 18 m sunt conectate, astfel încât întregul are forma unei celule unitare a unui cristal mărit de 165 miliarde de ori. Tuburile cu diametrul de 3 m conectează sferele de-a lungul celor 12 margini ale cubului și toate cele opt vârfuri spre centru. Acestea includ scări, scări rulante și un ascensor (în tubul central, vertical) pentru a permite accesul la cele cinci sfere locuibile, care conțin săli de expoziție și alte spații publice. Sfera de sus include un restaurant care are vedere panoramică la Bruxelles.

Mâncarea

Am fost la un celebru street food de aici (Wolf) unde după ce am verificat fiecare restaurant, ne-am hotărât să încercăm ceva african. Platoul a fost pentru două persoane si a costat 24 de euro, ceea ce mi se pare un deal. Sincer ca gust mi-a placut foarte mult, era din abundență vită și picant. Mai multe puteți vedea în cel mai nou clip. Vizionare plăcuta!

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239