TOP 5 ARIPIOARE DIN TIMIȘOARA

0
738

🍽 Hello dragilor si bine v-am găsit la un nou episod pe canal! Astăzi am ales să facem TOP 5 ARIPIOARE din Timisoara, așa că după un research am ales cele 5 restaurante, deci să lăsăm vorba si să trecem la treabă.

Mononom
In acest loc stiam ca au mâncare foarte bună și după ce m-am uitat prin meniu am ales niște lemon pepper wings. Comanda a fost gata super rapid, iar pe lângă aripioare am primit o portie de cartofi dippers și un sos de maioneza cu sriracha. Aripioarele aveau o glazură frumoasă, iar după prima îmbucătura m-am îndrăgostit. Gustul lămâii împreună cu aroma piperului au făcut o echipă tare bună și cam n-are cum să nu-ți placă.

Joy Pub
Aici am găsit două tipuri de aripioare, mai exact, unele cu usturoi si parmesan iar celelalte cu sos buffalo. Totusi le-am ales pe cele cu usturoi, iar comanda a venit destul de rapid. De data aceasta au fost fără garnitură, dar gustul m-a dus cu gândul la ceaunul de pui al bunicii.

The Scotland Yard
La Scotland am găsit un meniu românesc reinterpretat, ceea ce mi-a atras atenția, asa că sigur o sa mai trec pe la ei. Dupa ce am puricat meniul am ales niste aripioare picante cu un mix de salata. Aripioarele erau într-un sos de bbq cu ardei iute, Dumnezeiesc, iar gustul m-a dus către prăjeala de la fasolea bătută.

Drunken Rat
La Rat meniul este unul clasic de pub, iar aici vă pot spune că-s vedete coastele. Aripioarele au fost unele asiatice, usor picante și acompaniate de un orez cu unt. Gustul a fost unul dulce picant, cat sa nu te deranjeze, iar per total pot spune ca au fost niste aripioare cinstite.

Urban King
Aici am găsit cele mai scumpe aripioare din acest top, care au fost trase printr-un bbq picant, acompaniate de cartofi prăjiți si un sos pe baza de usturoi. Mi-a plăcut foarte mult faptul ca au fost usor de mâncat și gustul unui bbq facut bine.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

🟢 Locul 1 https://www.facebook.com/Mononom.TM
🔵 Locul 2 https://www.facebook.com/urban.timisoara
🟣 Locul 3 https://www.facebook.com/scotlandyard.timisoara
🟡 Locul 4 https://www.facebook.com/DrunkenRat
🟠 Locul 5 https://www.facebook.com/joypub.sportsbar.timisoara

#Restaurant #wings #buffalo #food #timisoara #bucuresti #foodreview #review #travel #vlog #foodvlog #romania #cluj #buffalo #lemon #pepper

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239