Am încercat mâncarea primului meu bucătar șef la restaurantul The Tube din Timișoara

0
967

🍽 Ziua bună dragilor și bine v-am găsit la un nou vlog pe canal! Astăzi am zis să-i fac o surpriză bucătarului (Periat Cosmin) care m-a învățat meserie, și să-i gust mâncarea la restaurantul unde lucrează.

The Tube

Restaurantul se află în zona Unirii în Timișoara, iar partea faină este că băieții au și terasă, deci este un local numai bun de luat masa în sezonul cald. Ajuns la local am primit meniul foarte rapid, iar după o scurtă inspecție a meniului mi-am dat seama că acesta este destul de complex. Eu mi-am ales un antricot cu ratatouille, pentru că îmi era o foame de lup după câteva ore de editare.

Antricot de vită cu ratatouille

Preparatul a venit destul de repede, aproximativ 20 de minute, iar preparatul a fost montat pe o placă, care i-a dat un vibe mai exclusivist. Tot ce pot spune este că antricotul a fost servit sânge spre mediu, iar ratatouille-ul a fost gătit aldente ceea ce a fost perfect. La garnitură mi-a plăcut mult că au folosit tot felul de ierburi aromatice care i-au adus un plus de aromă acestui „ghiveci de legume”. Cât despre bucata de carne pot spune că a fost una suculentă, gătită cât trebuie, ceea ce am apreciat pentru că n-am spus cum o doresc.

Servirea

Totul a decurs foarte cursiv, ospătara a avut grijă de masă, iar pe partea de bar mi-a plăcut tare mult limonada cu piersici. S-a simțit faptul că au folosit numai fruct, și că n-au apelat la acele siropuri.

Concluzie

Vă recomand cu drag să încercați acest restaurant deoarece mâncarea este bună, prețul este mai mult ca decent iar servirea rapidă.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră.

🟢 SITE: http://thetubepub.ro/
🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/thetubegastropub/
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/gastropub.thetube/
🟡 ADRESĂ: Piața Unirii 14, Timișoara, ROMANIA
🟠 MAPS: https://goo.gl/maps/taPXj1tpEPuX3NyQ8
🔴 COMENZI (Glovo, Tazz)
🟤 MAIL: [email protected]
☎ TELEFON: +40 724 705 749

#Restaurant #TheTube #Timisoara

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239