„Chefi la Cuţite” revine din toamnă la Antena 1 după un an de pauză

0
1227

După un an de pauză, emisiunea „Chefi la cuţite” va reveni la Antena 1 şi noul sezon se va difuza în toamnă. E un prag important, show-ul TV ajungând la 10 ani de existenţă.

Va fi un sezon special, aniversar, în care cele mai spectaculoase farfurii, strategii şi dueluri pentru amulete vor câştiga. Juraţii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu se vor duela în bucătărie alături de echipele lor. Vom vedea şi momente tribut celor 10 ani de emisiune, de altfel cel mai apreciat show culinar din România şi cel mai longeviv.

Trăgând linie, până acum fruntaş în clasament este Chef Sorin Bontea, care are 4 victorii în palmares, urmat de Chef Cătălin Scărlătescu, care are 3 victorii şi Chef Florin Dumitrescu cu 2 trofee. Ultimul sezon a adus o schimbare de prezentator, Irina Fodor înlocuind-o pe Gina Pistol, care a născut. În sezonul 8 prestaţia Ginei fusese completată de cea a lui Speak.

Sezonul 9 Chefi la Cuţite a fost câştigat de Narcisa Birjaru, ea fiind prima femeie care a câştigat concursul şi s-a ales cu premiul de 30.000 de euro. În 2022 am avut o ediţie specială de show culinar combinat cu show de travel, „Chefi fără Limite”, difuzat în februarie-martie 2022. Am văzut Grecia, cu toate secretele şi cotloanele sale şi a câştigat sezonul Daniel Jumuga (Nobo), care a impresionat juraţii cu desertul gătit.